Mamma till Charlie

❤ ❤ ❤ ❤

Det känns helt underbart att få ha min sambo hemma ikväll. Som han har jobbat, jobbat och jobbat de senaste veckorna. I veckan har vi knappt hunnit se varandra annat än när en av oss klivit upp, men då har den andra sovit. Så vi har i princip bara sovit med varandra. Men idag har vi äntligen fått se varandra i mer än bara några få minuter.

Men nu är både han och jag väldigt trötta så jag tror det blir sängen snart. I morgon gör ju Omark comeback i Luleåtröjan, så då ska vi självklart vara på plats. Och före det äta buffe i restaurangen och älskling kanske tar en öl eller två. De ska öppna fansbar bakom ståplats. Jag är dock lite smått skeptisk till hur jag ska orka allt det där, kanske skulle ha valt sittplats egentligen, men jag gillar mer att stå på H läktaren så det är väl bara att gilla läget.

Någon annan som förresten är jätteglad att Per är hemma nu är ju Tyson. Han blev så glad att han knappt kunde hålla tätt då han kom hem, haha, det händer aldrig. Så då kan man förstå hur glad han blev. Nu ligger han i husses knä och myser 😀

 

 Också lite kassa mobilbilder

20140227-201955.jpg

20140227-202014.jpg

20140227-202031.jpg

20140227-202049.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats